2 Ağustos 2013 Cuma

Entertainment Weekly 2013 Röportajı

 
                                                                     
Müthiş Yetenek: Nicholas Hoult
"About A Boy"da ki çocuk tamamiyle büyüdü- ve şimdi Nicholas Hoult kendisi için önemli bir adam olarak ün yapıyor. İngiliz yapımı "Skins" dizisine sinsi dönüşünü takip edersek, 23 yaşında ki İngiliz aktörün etkileyici bir özgeçmişi var. 2011'de 'X-Men: First Class'da canlandırdığı ve 2014 'X-Men: Days of Future Past'de oynayacağı genç Dr. Hank McCoy karakteri ile başladı. Bu yıl aşık bir zombi olarak sakın bir insan performansı gösterdiği "Warm Bodies", ve hayal kırıklığı olan 'Jack the Giant Slayer' rolünü en iyi şekilde bitirdi (Genç oyunculara not: Sadece bir film için 195 milyar dolar teklif edildi diye almanıza gerek yok.) Sohbet sırasında, Hoult seçilmediği roller hakkında konuşurken bile çok tatlıydı. 
"Tüm zamanlarda ki en kötü ses sınavım 'Prens Caspian'dı." diyor. "Bana İspanyol aksanı yapıp yapamayacağımı sordular. Bende 'Neye dayanabilirim' gibiydim. Onlarda Shreek'i izledin mi? Çizmeli kediye.' dediler. Yani bende en iyi Antonio Banderas izlenimimi yapmaya çalıştım." diyor. "Kulağa çok Borat gibi geliyordu." 
Sorun yok. Hoult kendini meşgul tutuyor. X-Men'nın yanı sıra boru hattında dehşete düşüren drama 'Young Ones' ve iki filmi ile birlikte 'Charlize Theron: Mad Max'in devamı 'Fury Road' ve 'Dark Places' var. Hoult'u yıldızı yükselirken aklı başında tutan ne? 2009'da 'Single Man'ı çekerken Colin Firth'in ona verdiği bazı hazır tavsiyeler. 
"Bana ailemi ve arkadaşlarımı yakınımda tutmamı söyledi. Seni sen olduğun için seven insanlar işler yanında olmayınca bile yanında olacaklar." 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...