24 Mart 2014 Pazartesi

Nicholas'dan Yeni Proje: Kill Your Friends


ARKADAŞLARINI ÖLDÜRECEK!
27 yaşındaki A&R adamı Steven Stelfox (Nicholas) Londra müzik sektöründe kendisi için oldukça iyi bir kariyer edinmiştir. Bir sonraki büyük bir hit arama yolunda (açgölülük tarafından ve Kolombiyalı, yürüyen bir toz olmaktan homurdanarak) Stelfox bu zor yeni his için her şeyi yapacak. Kazanmak için biraz boğaz kesmesi gerekse bile.

Yönetmenliğini Owen Harris'in yaptığı filmin yazarı John Niven. Film komedi türünde çekilecek. Nicholas'ın başrolünde yer aldığı filmde ona Joseph Mawle ve Craig Roberts eşlik edecek. Filmin bu yıl içerisinde vizyona girmesi bekleniyor.

Soho'daki Box Club'tan Ayrılırken Görüntülendi



image host image host
image host image host

XM:DOFP'dan Yeni Fragman



Türkçe Dublajlı

10 Mart 2014 Pazartesi

The Hunger 2014


Onun 'A listesinde' olan kız arkadaşı Jennifer Lawrence yeni ödül töreninde dünyanın dikkatini üzerine çekmişti, yanındaki erkek arkadaşı Nicholas Hoult'un yanında daha özenli bir şekilde duruyordu. (Kırmızı halıda insanlar Nicholas'ın kim olduğunu bile karıştırıyordu.) 

Ancak Nicholas, açıkça aslında yüksek bir moda anlayışının olduğunu dergimizin kapağında poz vererek tek başına bir yıldız olduğunu kanıtlamak istiyordu ve istekliydi. Açlık ve parlaklıkla aynı Ellie Goulding ve Sam Claflin gibi gözüküyordu. 24 yaşındaki oyuncu, ''About A Boy'' ve ''Skins'' hakkında konuşuyor ve ünlü fotoğrafçı Rankin için poz vererek Gucci elbiselerinin içinde şık görünüyordu! 

O kamera önünde rahat görünüyor olabilir ama Nicholas, zor ilgi odağı olmanın yönlerini bulduğunu ortaya koymuştur. Şöyle söylüyor; ''İnsanlar benim kişisel yaşamıma baktıklarında, ben bunları hep garip buluyorum. Ben özel biriyim. Bir çok insan sizin hakkınızdakileri ve sizin kişisel hayatınızı biliyor ya da sizin hakkınızda bunları duyuyor, bir resim istiyorlar ve onların da aslında bir karakteri canlandırdıklarını düşünüyorum. Ben insanların, beni kişisel hayatım ile işimi ilişkilendirmelerini istemiyorum.'' 

Nicholas, erken yaşta başarıyı oyunculuk ile yakaladı. O sadece beş yaşındayken, ilk film rolü isteği ona geldi. Ayrıca 1996'da yanında Julie Walters ve Rupert Graves'in yer aldığı 'Intimate Relations' filminde yer aldı. Altı yıl sonra, 'About A Boy' geldi ve onun oyunculuk yıldızı parladı.

image host image host image host image host

9 Mart 2014 Pazar

V MAN Mart 2014


Onların ilk filmi 'X Men: First Class' 2011 yılında çıktı ve şimdi Nicholas Hoult Jennifer Lawrence olan ilişkisi hakkında VMan Magazin'in 2014 yaz bize açılıyor.

Yayın ile yaptığı röportajda ''About A Boy'' ile Oscar ödülü kazanan ödüllü kız arkadaşı hakkında ve onların aşklarının şöhret ile nasıl değiştiğini, nasıl ortaya çıktığını anlattı. 
''Gizlilik bakımından tabii ki değişir.'' Nicholas açıklıyor. ''Fakat kalan her şey hemen hemen aynı kalıyor.''

 Ayrıca kız arkadaşının o şöhreti yetmiyor gibi bir de ''Açlık Oyunları'' hakkındaki güzelliği tartışılıyor. Hoult bunun hakkında; ''Onun yaptığı şeyin yetenekli olduğunu düşünüyorum ve bu onu özel kılıyor ama evet, bu çok garip.'' diyor.

O devam ediyor, ''[Ve]ben bir çok yönden sadece bir seyirciyim. Bu onun için gerçekten iyi. Onda herhangi bir değişiklik görmedim.''

Yaklaşan süper kahraman filmi ''X-Men: Days of Future Past'' hakkında 24 yaşındaki aktör, ''Bu iş sizin için uzakta, diğerinden daha da uzun bir süre gerektiriyor. Yani siz sette beraber olduğunuzda bu parlak bir şey, çünkü aslında birlikte vakit geçirmek için zaman oluyor.''

image host image host image host image host
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...