26 Nisan 2014 Cumartesi

Firehouse Clubu Çıkışı (24 Nisan)


Londra'da, Jennifer ve Tom Ford ile akşam yemeği yedi.

image host image host image host image host image host image host

Londra'da Jennifer ile Yemek Yedi (24 Nisan)


image host image host image host image host image host image host

'Equals'ın Çekimleri Tokyo'da Gerçekleşecek



LA Times - [Drake] Doremus'un bir sonraki projesi "Equals" olacak, yönetmen fütüristik-romantik türündeki filmi bu yıl çekmeyi planlıyor. Projede Kristen Stewart ve Nicholas Hoult'un rol alacağı düşünülürse bu film diğerlerine oranla kesinlikle çok daha büyük bir iş. (Hikaye, ulusal gelişimi sağlamak amacıyla tüm romantik hislerinden soyutlanmış über rasyonalist bir toplumu ve bir adamın aniden hislerini tekrar kazanmasını konu alıyor.)

Tabii ki söz konusu Drake Doremus olunca bu hikayeyi klasik bir yönden ele almasını beklemiyoruz. Film, Tokyo'da çekilecek (Doremus şehrin fütüristik yanının filme sağlayacağı katkı sebebiyle burada çekmek istiyor) ve büyük bir stüdyo yerine bağımsız bir şirket; hem Wes Anderson'un "Moonrise Kingdom", hem de Doremus'un "Like Crazy" filmlerine destek vermiş olan Indian Paintbrush tarafından finanse edilecek.

Doremus, yeni projesi için "Bana biraz daha ticari bir film gibi geliyor," diyor. "Belki diğer insanlar daha ticari projeler yapma ihtiyacı hissediyorlardır. Fakat benim için yaptığım iş, bana daha yakın olmalı." Duraksıyor, "Daha önce de söylediğim gibi hayat çok kısa."



21 Nisan 2014 Pazartesi

Yönetmen Drake Doremus 'Equals' ve Nicholas Hakkında Konuştu


"Equals"ın yönetmeni Drake Doremus geçtiğimiz ay yeni filmi "Breathe In"in tanıtımları sırasında verdiği çeşitli röportajlarda filmden ve Kristen'dan bahsetti:

The Playlist: Geçen sene seninle Sundance'te konuştuğumuzda, "Like Crazy"nin geçmiş, "Breathe In"in şimdiki zaman hakkında olduğunu söylemiş ve bir sonraki projenin - ki şu anda o zamana oranla projede daha çok ilerlediğini varsayıyorum - gelecek hakkında, bir bilim kurgu filmi olacağını söylemiştin.

Drake Doremus: Tam olarak bilim kurgu değil daha çok fütüristik bir hikaye. Belki seninle konuştuğum zaman öyleydi ama zamanla hikaye birazcık değişti. Daha önce de söylediğim gibi değişik türler denemek çok eğlenceli. Bu durum benim için heyecan verici ve biraz da korkutucu bir başlangıç. Nathan Parker tarafından yazılan bir senaryo üzerinde çalışacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyım, aslında hikaye benim fikrimdi fakat ben bu hikayeyi ona sundum ve ikimiz birlikte çalışmaya başladık, yani filmin senaryosunu o yazdı.

Yani senarist sen değilsin?

Drake Doremus: Hayır... açıkçası bir daha hiç senaryo yazmak istemiyorum. Yani bu yönetmenliğin bir gereği biliyorum, senaryo yazım aşamasına dahil olmak, gerekli yerleri düzeltmek ve hikayeyi güçlendirmek şart fakat yine de nihayetinde senaryo yazmak konusunda gerekli olan sabır bende yok diye düşünüyorum.

18 Nisan 2014 Cuma

Nicholas, XM:DOFP'un Fragmanı ile İlgili Tweet Attı

"İşte son X-men fragmanı, bana ne düşündüğünüzü söyleyin... http://t.co/Z2mTEbRXcx Bütün düşünceleri görmek için sabırsızlanıyorum! #DaysOfFuturePast"

'Beast' İtalya Karakter Afişi


HQ

image host

XM:DOFP'dan Yeni Stiller


HQ

image host image host


XM:DOFP Almanya Posteri


HQ

image host

Equals'ın Çekim Tarihi Belli Oldu


Production Weekly'nin sitesinde yer alan yeni bilgiler:

"EQUALS"

Scott Free Productions

Çekim Tarihi: Ağustos 2014
Yapımcılar: Ridley Scott - Michael Pruss - Michael Schaefer - Jay Stern - Chip Diggins
Yönetmen: Drake Doremus
Senaryo: Nathan Parker - Drake Doremus
Oyuncular: Kristen Stewart - Nicholas Hoult

Not: Production Weekly oldukça güvenilir bir kaynak fakat yine de çekimler resmi olarak başlayana kadar tarihlerin değişebileceğini unutmayalım.

12 Nisan 2014 Cumartesi

Nicholas 'Kill Your Friends'ın Bitmesiyle İlgili Tweet Attı

"#KillYourFriends filminin bitiş partisinden yeni favori kokteyl- The Stelfox"

"Fantastik, yetenekli ve nazik insanlarla birlikte harika bir çekim oldu. Umarım hepiniz benim rolü oynarken keyif aldığım kadar keyif alırsınız."

HQ
image host

11 Nisan 2014 Cuma

'Kill Your Friends'in Çekimleri Bitti

Çekimlerin son gününden bir fotoğraf

Bugün KYF'ın çekimlerinin son günüydü! Ekip çekimleri bitirdikten sonra parti verdi. Way To Blue UK ve filmin yazarı John Niven çekimlerin bitmesiyle ilgili tweet attı.
"Çekimlerin son gününde olan #KillYourFriends castına ve ekibine #FF @NicholasHoult @thisisTomRiley @CraigRoberts10 & @JKCorden"
"Kill Your Friends asıl çekimi bu akşam tamamladı. Korkarım ki içki alınacak." 

'Kill Your Friends' Setinden Yeni Fan Fotoğrafları

"Hayatımın en güzel günü için teşekkürler güzel, yetenekli kast ve #KYF ekibi @NicholaHoult @CraigRoberts10"

 "Dün Nicholas Hoult ile birlikte selfie aldım."

"90'lartakımı... Onu arkamıza alırken ne düşünüyorduk?! #chav #90lar #KillYourFriends"

Diğerleri/HQ 

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host

9 Nisan 2014 Çarşamba

Nicholas, 'Sand Castle' Filminde Oynayacak


THR, Nicholas'ın 'Sand Castle' filminde oynayacağını bildirdi. Nicholas, Irak'ın sünni bölgesinde 2 yıl görev yapan Matt Ocre karakterini canlandıracak. Sand Castle, Chris Roessner, Gordon'un eski asistanı tarafından yazıldı. Seb Edwards tarafından yönetilecek ve yapımcılığı Mark Gordon üstlenecek.

Filmin konusu gerçek olaylara dayanıyor, Matt Ocre (Hoult) ve birliğindeki lideri çavuş Baker birlikte Bakuba'da, tehlikeli bir tarım köyünü koruyacaklar.

8 Nisan 2014 Salı

'Kill Your Friends' Setinden Yeni Fotoğraflar

 

Twitter'da hana_corvin Nicholas ile birlikte iki tane resim paylaştı.


"Çok teşekkürler Nicholas Hoult! Çok tatlı - uzuuun bir günün ardından bile. Çarşamba günü görüşürüz! x #sette #KillYourFriends"
"Bu fotoğraf için teşekkürler sevimli Nicholas Hoult! Kulüp sahnesinden sonra #KillYourFriends'de resepsiyonist oldum! "


"nick hault ile günüm.. çok fazla yalnız kalamadık #nickhault #killyourfriends #gecegünü

yesbj gece kulübünde, Nicholas Hoult'a rastladı ve Instagram'da bu fotoğrafı paylaştı

HQ

image host image host image host

6 Nisan 2014 Pazar

'Kill Your Friends' Setinden Yeni Fotoğraf

Orjinal boyutu için resmin üzerine tıklayınız
Henry Village, Kill Your Friends setinden bu fotoğrafı twitterdan paylaşarak 'Bugün güzel gün!' yazdı

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...